Är du student med ICA-kort - se hit!

På Actic erbjuds du som ICA-student:

  • 10% rabatt på träningskort (4 och 12 månader) utöver ordinarie studentpris - gäller vid tecknande av kort genom autogiro. 
  • gratis medlemsavgift.
  • erbjudandet gäller till och med 31 jan 2013 och vid uppvisning av giltigt studentleg samt ICA Bankkort i kassan. Har du inte fått bankkortet än går det bra att visa kvittens från ansökan eller ett printat välkomstmail.
 

Träna gratis som ICA kund

Träna kostnadsfritt fem gånger på Actic

Med ICAs kort får du träna kostnadsfritt på Actic fem gånger, varav första gången med en inbokad instruktör (värde ca 750 kr).

Klippkortet går även att använda för gruppträning.

Visa upp något av ICAs kort när du kommer till Actic. Kupongen gäller 5 träningstillfällen, varav det första ska vara en provträning med inbokad instruktör. Klippkortet är personligt och gäller 5 ggr t.o.m. 28/2 2013. Kopiering ej tillåten. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Erbjudandet gäller inte på Actic Friskvågen i Varberg.

Ring 08 554 428 00 för att boka tid med instruktör


Uppstart 2013

Året 2013 startar vi med en kick! Boka in dig på en heldags träning med inriktining lätt, medel eller hårt!
Prata med oss så berättar vi mer!
 
 
 
 
 
 
 

Nästa vecka drar det igång!

På måndag drar alla våra simskolor igång, dels skolsimmet som är varje måndag till fredag 08.25-14.15, men också våra kvällskurser för stora och små. Detta betyder att det kan bli lite trångt i omklädningsrummen men vi önskar att ni har överseende med detta då vi lär oss livräddande kunskaper för resten av livet!
 
Bassängschema om vilka tider de är tillgängliga kommer att sitta uppe i anläggnignen from nästa vecka, ni kan även då hitta dem på vår hemsida.

Vill du veta mer om våra simskolor, kontakta simlararna@sydpoolen.se
 
 

Att hålla sitt nyårslöfte

Nu är vi inne i 2013 och det är många som kommit hit för att komma igång med nya vanor och nytt liv!
Men hur gör man för att hålla i sitt nyårslöfte om man nu har bestämt sig för att satsa på hälsa 2013?
 
Vi frågade Malin som arbetar som PT på gymmet!
 
Vad ska jag tänka på när jag avger mitt löfte?
Att inte sätta för stora mål som du inte klarar av att hålla i längden. För att uppnå ett långsiktigt resultat ska det vara specifierat, mätbart, accepterat, realistiskt och tidssatt.
Ex. jag vill gå ner 5kg (specifierat + mätbart+ realistiskt), det är ett rimligt mål (accepterat) och jag ska göra det på 3 mån (tidssatt + realistiskt)  Ett rimligt mål är någon som kommer att hålla i längden.
 
Vad är fördelarna med att satsa på sin hälsa?
Du blir piggare, gladare, får mer energi, ditt blodtryck sänks, minskar risken för sjukdomar, starkare skelett, hjärtat får arbeta - fördelarna är otroligt mycket högre än nackdelarna! Så varför inte komma igång med träning redan idag!
 
Vilken träning är bäst?
Varierad träning är alltid bäst och gör det även lättare att inte bli uttråkad. 
Är målet att gå ner i vikt så ska du fokusera på konditionsträning, men också på att få dina muskler att växa så det blir lättare att förbränna fettet.
 
Vad gör man när motivationen dalar?
Försök att fundera på varför du inte känner dig motiverad. Är det så att du kanske behöver en träningskompis, eller behöver du boka en uppföljningsträning? Varför inte testa på något nytt du varit lite nyfiken på; Spinning, aqua, Z! Latin Jam!
Ställ inte för höga krav på dig själv, det viktiaste är att du gör NÅGOT än inget!
 
Jag vill se resultat snabbt - varför tar det sådan tid?
Du är ute efter en livsstilsförändring och vill ha bestående resultat och sådant tar tid. När man strävar efter snabba resultat är det lätt att man faller tillbaka i samma mönster som innan och resultatet blir kortvarigt.
Låt det ta tid om du verkligen vill förändra dig.
 
Och om man fortfarande tycker att det är svårt att motivera sig?
Prata med oss som jobbar, det finns alltid tid att hjälpa till och prata lite. Vill du ha ytterligare en kick kan du ta hjälp av en PT, finns både som privat eller tillsammans med en kompis, eller varför inte prova vårt livsstilsförändringsprogram Lifestyle!
 

RSS 2.0