Mellanmålstips!

Hej allihoppa!

Idag tänkte vi tipsa om lite olika goda mellanmål. Det är viktigt att äta något ungefär var tredje timme för att hålla blodsockret på en jämn nivå. När man tränar mycket är det också viktigt med mellanmål för att täcka sitt näringsintag för att kunna prestera på topp! Att äta regelbundet håller även insulinnivån i blodet på en lägre nivå vilket som nämnt tidigare minskar fettinlagringen.

När du ska träna konditionsträning kan det vara bra att äta ca 2 timmar innan träning, om du istället ska träna styrketräning kan du äta ca 1 timme innan träning. Sedan är det alltid viktigt att få i sig mat såfort som möjligt efter träning! Ett tips är att ta med en banan till gymmet för att snabbt fylla på musklerna med energi så de lättare kan börja bygga upp sig igen. Sedan bör du äta en ordentlig måltid inom 90 minuter efter avslutat träningspass för bästa resultat.


Här är några goda, lättlagade och framförallt näringsrika mellanmål!

Mellanmål 1:
2 knäckemackor (Min personliga favorit är Wasa Sport+)
1 avocado mosad på mackorna
Toppa sedan med keso!
    

Mellanmål 2:
Kesella 1 %
Hallon/jordgubbar.
Blanda gärna i en liten klick honung för att smaksätta kesellan.

      


Mellanmål 3:
Mild youghurt 3 %
En klick kesella
Äppelskivor
Kanel
Solrosfrön/Linfrön




Mellanmål 4:
Turkisk youghurt
Blåbär
Linfrön





Mellanmål 5:
Havregrynsgröt
Äppelskivor
Russin
Kanel och mjölk



Mellanmål 6:
Fullkornsbröd
Pesto
Fetaost
Keso
Ev. lyxa till med soltorkade tomater



Mellanmål 7:
Kalkonskivor
Bre på pesto och lägg i en klick keso
Rulla ihop - voila!



Mellanmål 8:
Ett stort salladsblad
Lägg i en burk makrill i tomatsås och rulla ihop till en "tacos"




Smaklig måltid!
Önskar Therése

En första instruktion

Hej allihoppa!

För er som är nyfikna att boka in en instruktion tänkte jag berätta hur en vanlig första instruktion går till...


Först sätter vi oss ner och pratar om mål med träningen, diskuterar om vi
ska lägga fokus på något extra område eller muskelgrupp, om ev. skador/sjukdomar osv.



Sedan är det dags för uppvärming på 5-10 minuter, vanligtvis på en cykel.


Milena ville ha extra fokus på rygg.


Så vi la till några extra övningar för just ryggen.


Instruktören ställer in alla inställningar och vikter, allt kunden behöver
fokusera på är att göra rätt teknik vilket vi självklart hjälper till med!



Instruktören fyller i ett träningskort med antal repetitioner, vikt och maskininställningar,
som vi sedan sparar och lär kunden fylla i under den andra instruktionen.
Bra för att själv se vilka framsteg man gör!



Idag avslutar vi passet nere bland de fria vikterna
med en stabilitetsövning för baksida lår och rumpa.


Dags att boka in en andra instruktion då kunden själv får
lära sig att ställa in maskinerna och fylla i sitt träningskort.


När du känner att det är dags för ytterligare en utmaning och ny variation i din träning är du alltid välkommen att boka in en ny instruktion helt kostnadsfritt! Då lägger vi tillsammans upp ett nytt träningsprogram utefter dina egna önskemål!

Varmt välkomna att boka in en instruktion hos någon av våra instruktörer - 08 554 428 20


Kolhydrater

De är hjärnans favoritbränsle, men ändå är många så rädda för att äta dem. Kanske för att det sägs att de gör att man lagrar fett. Det gör de på sätt och vis... Jag ska förklara lite närmare.

Kolhydrater finns i olika former. Den minsta typen av kolhydrater är glukos, eller vanligt socker. Detta kallas också snabba kolhydrater eftersom de snabbt höjer vårt blodsocker. Längre typer av kolhydrater kallas stärkelse och finns i t.ex. fullkornspasta. Även stärkelsen bryts ner och blir till blodsocker. Däremot tar det längre tid än för glukos, vilket är anledningen till att de kallas för långsamma kolhydrater. Blodsockret susar runt i kroppen och förser våra vävnader med energi, framför allt hjärnan. Hjärnan kan även fungera på ketoner, något som bildas då vi förbränner fett, men det mår den inte alls lika bra av. 

GI, glykemiskt index är ett mått på hur snabbt kolhydrater tas upp i kroppen. De som tas upp snabbast är rent socker och riktigt ljust bröd och brukar få värdet 100. Ju långsammare kolhydraterna i ett livsmedel tas upp, desto lägre värde får de. 

Sen kommer vi till insulinet, och det är just det som kan göra att vi lagrar fett i kroppen. Insulinet är nämligen ett anabolt (uppbyggande) hormon som frisätts när vi äter kolhydrater för att sänka blodsockret. Kroppen vill nämligen hålla vårt blodsocker på en jämn nivå, så om vi äter måste insulin frisättas för att blocksockret ska sjunka och istället ta sig in i våra celler. Insulinet fungerar som en nyckel som låser upp kroppens celler så de kan ta in all näring som finns i blodet. Om det samtidigt även finns fett i blodet tar det såklart även in det... så ja, kolhydrater kan vara fettinlagrande.

Så, summa summarum: om vi ser till att äta mat med lågt GI och med jämna mellanrum får kroppen lättare att hantera blodsockret och hålla det jämnt. Muskler och hjärna får den energi de behöver, vi orkar träna och blir piggare. Var alltså inte rädd för kolhydrater, de behövs, men undvik de med högt GI i godis, läsk, kakor och bullar!


                                           


Sommartider på Actic!


Förutom att gymma har vi massor av roliga aktiviteter för våra medlemmar, t ex beachvolley!





Träningskläder!

Hej allihoppa!

Här har ni tre strålande tips för att hålla er träning på topp!

Tips 1
Ett toppenställe att köpa bra träningsskor! Löplabbet heter butiken, där får du springa på ett löparband så väljer de ut perfekta skor anpassade just efter dina fötter och löparstil! Ett par skor kostar omkring 1500 kr. Butikerna finner du bl a på Kungsgatan 23 och S:t Eriksgatan 44 i Stockholm.

Tips 2
Ett annat suveränt tips för att automatiskt öva upp din inre stabilitet är att köpa ett par MBT-skor som har en rundad sula. Den stora orsaken till dagens alla knä-, höft-, och ryggproblem beror på att våra kroppar inte är anpassade efter att gå på plana, hårda underlag. Dessa skor skapar en naturlig instabilitet och håller på så sätt igång kroppens naturliga rörelsesystem aktivt. Genom att använda dessa förbättrar du din hållning, gångfunktion, blodcirkulation samtidigt som det ger musklerna ökad spänst och fasthet.


"Att gå på detta sätt är både mycket behagligt och samtidigt en utmaning för hela kroppen. Kroppens stabiliserande muskelsystem aktiveras för att upprätthålla jämvikt och balans.
 

Läs mer på deras hemsida http://se.mbt.com/


Tips 3
Passa på att fynda snygga träningskläder under H&M:s stora sommarrea!


99:-       249:-      149 :-

249:-           99:-        149:-




                                                           Vi ses på gymmet!


Förbättra din kondition med hjälp av intervallträning

Hej alla springsugna!

Idag tänkte vi tipsa dig om hur du kan nå din toppform med hjälp av intervallträning och precis hur du skall gå tillväga för att komma igång med ditt träningsupplägg.

För att toppa din kondition är intervallträning ett utmärkt komplement till din vanliga konditionsträning. Fördelarna med intervallträning är att det ökar din syreupptagningsförmåga och hjärtfrekvens vilket gör att du får en högeffektiv träningsstimulans under en längre tid i jämförelse med ett vanlig löprunda. Detta beror på att kroppen inte hinner sjunka ner helt till vilopuls under återhämtningsfaserna. Du tränar även kroppen att ligga nära sin mjölksyretröskel under en längre tid vilket göra dig snabbare!


                             
                                                      (Bild hämtad från metrobloggen.se)

För en person som tränar 3-4 gånger i veckan bör man inte träna intervallträning mer än en gång per vecka.

Ett första upplägg kan se ut såhär:

5-10 minuters uppvärmning där du ligger på ca 60 % av maxpuls vilket innebär ett flåstempo men du bör fortfarande kunna prata relativt obehindrat. Var noga med att inte skippa uppvärmningen, den behövs för att bl a höja värmen i kroppen så att senor och muskler blir mer elastiska och mjukare, vilket minskar skaderisken. Det tar även längre tid för kroppen att tillverka mjölksyra vilket gör att du kommer att kunna hålla ett högre tempo under en längre tid!

Börja sedan med 6 st intervaller à la 200 meter. Återhämtningsfasen mellanåt är 45 sekunder.
Alltså: Intervall 200 meter, återhämtning 45 sek, intervall 200 meter, återhämtning 45 sek osv.
Alternativt 6 st intervaller à la 45 sekunder och återhämtningsfas på 45 sekunder.

Efter ett par träningstillfällen kan du öka till 10 st intervaller. När du klarar av detta kan du sedan höja upp till 20 st intervaller. Ett tips är att då lägga in en extra lång återhämtningsfas i mitten av passet på ca 3 minuter för att orka med alla intervaller. För att öka intensiteten ytterligare i träningen kan du korta ner återhämtningsfasen med 5 sekunder per gång, tills du når målet på 30 sekunders återhämtningsfaser.

Avsluta alltid med minst 5 minuters nedvarvning efter varje pass så att kroppen har tid att rensa ur slaggprodukter och mjölksyra som bildats i musklerna.

Hur fort ska man då springa?
Under intervallerna ska du ligga på omkring 85 % av maxpuls och under återhämtningsfaserna låter du pulsen sjunka till omkring 60 % av maxpuls. Detta kan du mäta på olika sätt, genom t ex pulsklocka, räkna ut tiden på dina 200 meters intervaller eller att helt enkelt själv uppskatta din ansträngning. Du ska ligga precis under mjölksyrenivå under intervallerna och låta pulsen sjunka så pass att du klarar av att prata någorlunda under återhämtningsfaserna. Det du bör ha i åtanke är att du ska kunna klara av att hålla likvärdigt tempo i alla intervaller och återhämtningsfaserna ska vara precis så långa att du klarar av att gå upp i tempo igen och hålla det till nästa återhämtning.

Tips!
Försök att springa med höga knän och landa på främre delen av fötterna så blir din löpning omedelbart både snabbare och mer skonsam för knän och höfter som då inte behöver utsättas för förslitningsskador.


När du ändå är pågång, varför inte utmana dig själv och skicka in en amälan till något av alla lopp som anordnas 2010? Här är några förslag:

Tjejmilen/Lilla tjejmilen 5 september
Stockholm halvmarathon 11 september
Lidingöloppet 24-26 september
Hässelbyloppet (1 mil) 10 oktober
Tjurruset 16 oktober


                                                              Lycka till allihoppa!
                                                                     /Therése



Information hämtad från http://www.runnersworld.se/artiklar/introduktion-intervalltraning.htm


Frågor och svar - Träning innan frukost

Hej allihoppa!

Ni vet väl att vi på gymmet mer än gärna svara på alla era frågor och funderingar gällande kost, träning och rehab? Välkomna att skicka in era frågor till oss via facebook så lovar vi att svara såfort vi kan!

Vi fick en fråga för några dagar sen som vi tänkte publicera på bloggen samt utöka svaret lite:

Fråga:
"Hur gör jag för att få fram magrutorna till sommaren? Har hört att det ska vara bra att motionera innan frukost om det ska hända? Varför? Förbänner man inte muskler om man tränar då man är hungrig?"


                                         


Svar:
Magrutor handlar om att ha magmuskler och ha så pass lite fett att dem syns. Så en kombo av styrketräning och mera fettförbrännande tänk. Läs gärna tidigare blogginlägg då jag pratar lite om viktnedgång.

Träning innan frukost ska jag försöka förklara ganska enkelt. Träning kräver energi. Då du inte har ätit frukost är dina kolhydratkällor väldigt låga (kolhydrater lagras i levern och musklerna). Hjärnan som är ett av våra mest essentiella organ kan inte använda sig att något annat än glukos som energikälla (glukos är minsta byggstenarna i kolhydrater).
Då kroppen känner av att nivåerna för glukos är låga och du tränar vill kroppen inte använda detta för aktivitet. Pga detta så vill kroppen använda sig av andra energikällor. Då återstår fett och muskler.

Men det stämmer att kroppen bryter ner musklerna också. Men man bränner också mera fett än om man skulle träna efter frukost. Så egentligen en prioriteringsfråga.

Dock vill jag lägga till att det är en skillnad mellan lågintensiv och högintensiv träning i detta fall. Lågintensiv träning ger en större fettförbränning rent %. Detta eftersom det tar en stund innan kroppen kan börja använda sig av fett som enerigkälla (omvandlas i lever-gallsystemet till energi). Grunden för detta är egentligen att kroppen inte behöver energi akut och lågintensiv träning har ofta en längre duration (tar längre tid). Om du tex springer 3km innan frukost så kommer mycket energi tas från muskelmassan. Just eftersom kroppen då behöver energi "akut" och det tar "för lång tid" att omvandla fett till energi.

Så min rekommendation är att ta en morgonpromenad just för att behålla muskelmassa och en mera högintensiv träning tar man på kvällen. :)


Glöm inte att ni kan ställa era egna frågor!

Må väl i det fina vädret!
//Anton Reiderstedt instruktör på Actic.

Välkomna att testa på Zumba!

 




















Välkomna att testa på det nya danspasset Zumba på Actic måndagen den 28 juni 19:30!
Boka din plats på 08-554 428 00 eller på vår hemsida http://www.sydpoolen.se/


"Med inspiration från traditionell musik som cumbia, salsa, samba och merengue flätade Beto ihop sina latinska favoritrytmer med glödheta danssteg... "


"Zumba Fitness® är ett roligt och spännande sätt att träna! Det är lätt att lära sig och du kan både förbättra din kondis och förbränna kalorier!"

Information hämtad från 
www.zumbafitness.se 






PS. Ni har väl inte missat Sydpoolens maskot Pigge Pirats blogg? Läs mer om Pigges dagliga äventyr här! http://piggepirat.blogg.se/

 


Ät efter träningen!

Hej!

 

Nu är det Elin som skriver. Jag är nutritionist/näringsfysiolog och sedan april jobbar jag även på Actic som instruktör i gymmet. När jag inte är på Actic jobbar jag på Paulúns näringscenter där jag håller på med konsultationer, hälsotester och fettmätningar. Här på bloggen är det tänkt att jag då och då ska skriva om kost.

 

Om ni skulle vilja boka en kosultation eller något annat som jag erbjuder är det bara att ta kontakt via bloggen, facebook eller på gymmet.

 

Till att börja med tänkte jag ge er ett recept på en superenkel smoothie att dricka efter träningen för bästa möjliga återhämtning...

Gör såhär: Mixa lite frysta bär, jag brukar ta hallon och blåbär. Blanda sedan i en banan och en burk lättkesella. Mixa allt till en fin konsistens och drick så snart som möjligt efter träningen. Då får din kropp vad den behöver efter träningen för att återhämta sig optimalt.

Nästa gång jag skriver blir det nog något om kolhydrater. Dessa små rackare som kan vara så skrämmande.

 

/Elin


Varmt välkomna att boka in en friskvårdsdag!

Hej allihoppa!

Vi bjuder nu in dig och ditt företag till en halv friskvårdsdag helt kostnadsfritt på Actic! Samla ihop ett gäng på jobbet, upp till 30 personer och kom förbi och träna, skratta, ät gott och bli rejält inspirerade!

Ni väljer vilken tid som passar er bäst; 09:00-12:00 eller 13:00-16:00. Under dagen kommer ni att få testa på ett valfritt gruppträningspass, t ex yoga eller afrodans. Efter det bjuder vi på fika och hälsosmörgåsar för att sedan bli inspirerade av Anita Carlmans föreläsning som går under temat "Träning och din hälsa". Efter den kommer din träningslust garanterat få dig att vilja springa direkt till gymmet!

Planera in höstens aktiviteter för ditt företag redan idag!

För frågor eller bokningar hör av er till oss på facebook eller ring 08-554 428 20.
                        


Glada hälsningar från Actic. Vi ses på gymmet!


Sätt upp tydliga mål för din träning!

Hej

 

Det är jag som är Frida och har jobbat på Actic som instruktör i gymmet sedan september 2009. Jag är sjukgymnast och jobbar nu med detta på heltid men hänger kvar på Actic del och tränar.

 

Jag tänker skriva om vikten av att sätta upp mål för din träning. Som sjukgymnast jobbar jag dagligen med att tillsammans med patienten formulera mål för att kunna mäta och utvärdera träningen eller behandlingen. Det är en mycket viktig del av rehabiliteringen, men det är inte bara inom rehab som målsättning är viktigt. Att sätta upp ett mål kan alla göra som vill förbättras eller förändra något.

 

Fundera över vad du vill med din träning. Det spelar igen roll om det handlar om att förbättra konditionen, styrkan eller tekniken. Tänk på vad det är du vill uppnå.

 

Ett mål ska vara SMART

S = Specifikt
M = Mätbart
A = Accepterat
R = Realistiskt
T = Tidsbestämt

 

Exempel: Jag vill kunna ta min kroppsvikt (65kg) i knäböj 8 repetitioner om 4 månader. För att nå målet kommer jag att träna knäböj 2 dagar/vecka. När jag klarar 8 strikta repetitioner ökas belastningen.

 

För sedan träningsdagbok där du skrivet upp den aktuella vikten, antal repetitioner och set. Skriv gärna en kort kommentar om hur träningen gick. Träningsdagboken är ett jättebra hjälpmedel för att utvärdera resultat och se hur snabbt man närmar sig målet.

 

Att sätta upp mål med sin träning gör att träningen blir roligare, mer konkret och meningsfull.

Prova!

 

Om du vill läsa mer om målsättning och motivation till träning rekommenderar jag boken Motivation för motion, Sisu idrottsböcker av Faskunger, J. 2004.

 

Lycka till! /Frida

 


Energimassage på Actic!


                                                                  Hej allihoppa!


Nu är det min tur att presentera mig, jag heter Therése Dalebrant och jobbar som gyminstruktör på Actic och leder även Ai Chi pass varje torsdag. Jag är här för att få er i toppform, så boka gärna in en tid hos mig så lägger vi upp ett individuellt träningsschema anpassat utefter dina träningsmål!


                                                   


Jag tänkte uppdatera er om de senaste nyheterna på gymmet och lägga ut information om alla våra härliga gruppträningspass här på bloggen. Vår senaste nyhet är att vi erbjuder Energimassage upp på gymmet två onsdagar framöver, den 16 och 23 juni kl 17-20. Ni som var här under Acticdagen den 29 maj kanske redan har haft tid att testa på detta då Thorbjörn Bohman - diplomerad Massör och Akupressör var här och lät alla som ville testa på detta. Igår var han här hos oss igen och våra kunder hade möjlighet att boka in en tid för massage uppe på gymmet. Det tar ca 20 minuter och kostar 200 kr. 


                                                    

Vad är då Energimassage i jämförelse med vanlig traditionell massage?

Den största skillnaden är att massören trycker på akupunkturpunkter som får igång blodcirkulationen vilket ger en avslappnande och uppiggande effekt. Massagen lindrar ofta problem med värk i rygg, nacke, axlar och huvud. Under massagen sitter du påklädd i en speciell energimassagestol. Det sägs även påskynda återhämtningen efter ett träningspass. Enligt gamla sägner så använde sig de gamla samurajerna av just denna teknik för att snabbare återhämta sig när de skulle ut i strid. Värt att testa på!

Ring och boka in en tid på 08-554 428 20. Varmt välkomna!


Här kan du läsa mer om vårt namnbyte från Nautilus till Actic:
http://www.sportguiden.com/2010/03/22/nautilus-byter-namn-till-actic/


För övrigt så vill jag önska er en underbar dag så ses vi på gymmet! Hälsningar Therése

 


Allmänt om viktnedgång.

Hejsan alla!

Ska börja med att presentera mig. Jag heter Anton Reiderstedt och är instrukör på Actic sen snart 6 månader tillbaka. Jag studerar till kiropraktor uppe i stockholm. Innan det läste jag mycket träningslära och näringslära. Idag tänkte jag prata lite om viktnedgång ihop med styrketräning.

Själva grunden för att gå ner i vikt är ganska lätt. Med det menar jag att det egentligen bara handlar om att göra av med mer energi än vad man stoppar i sig. Föreställ er en våg, på ena sidan har ni eran energiintag, på andra sidan energiförbrukning. Om balansen mellan dessa är perfekt, så står man still i vikt. 


Om man minskar sin fysiska aktivitet (energiförbrukning) så kommer balansen rubbas och vågen tippa över=gå upp i vikt. Samma sak med ökat energiintag. Dock ska tilläggas att folk som tränar med mål att få en hypertrofi och ökad muskeltillväxt måste öka sitt energiintag för att få en ökad muskelmassa. Ligga på energiplus.

Kanske ska förklara hypertrofi också. Hyper=ökad, trofi=nedbrytning. Träning är nedbrytande. Kroppen strävar då efter att bygga upp musklerna lite större och lite starkare. Det är därför man blir starkare vid träning. Därför man inte ska träna samma muskelgrupper varje dag (kroppen hinner inte bygga upp sig innan man bryter ner den igen).

För att återgå till ämnet med att gå ner i vikt. Så innebär därför ökad fysiskt aktivitet o/e minskat energiintag att man går ner i vikt. Men vet man hur mycket kalorier (kcal) man förbrukar på en dag? En helt okej sida är ww.viktvakten.se där du kan räkna ut din energiförbrukning.

Sen är den andra frågan, hur vet jag hur många kcal jag stoppar i mig? Svårt att veta. För att veta exakt måste man nästan väga sin mat. Eller laga efter recept som redan räknat ut antal kcal för måltiden. Men man kan alltid höfta. Boven är ofta den där mjölkchokladen som är så god men tyvärr innehåller 1100kcal.

Att väga sin mat är självklart inget krav, men blir lättare. Ett kg ren fettväv innehåller 7000kcal. Nu finns det säkert en och annan som vet att ett gram fett innehåller 9kcal. Så ett kg borde bli 9000kcal. Men nej, ett kg fettväv innehåller inte bara fett utan också vatten och proteiner.

Jag brukar säga till människor som frågar mig på jobbet vad dom ska göra för att gå ner i vikt. Minska ditt energiintag med 500kcal/dag, eller öka din energiförbrukning med 500kcal/dag. Blir 3500kcal per vecka=1/2kg ren fettväv per vecka.

Jag träffar alltid någon vän eller kund som säger "jag äter ingenting men går ändå inte ner i vikt". Nu ska jag förklara det här en gång för alla. Vid väldigt minskad energiintag så ökar insulinkänsligheten i kroppen. Insulin är starkt förknippat med diabetes. Insulinets roll i kroppen är att hjälpa cellen ta upp glukos/socker/kolhydrater/energi, kalla det vad ni vill. Vid vanliga fall så tar inte kroppens celler upp allt glukos i blodbanan. Men då kroppen tror den håller på att svälta så tar cellen in så mycket den bara kan. Slutsats: Vid svält så får dina celler "exakt lika mycket" energi och du kommer därför inte gå ner i vikt.

Ett bra tips är att öka energiförbrukningen, som gör att kroppen inte reagerar på samma sätt.

Är du en väldigt ambitiös person kan du både minska ditt energiintag med 500kcal, och samtidigt öka mitt energiförbrukning med 500kcal. Det blir 1000kcal per dag, 1 kg rent fett/veckan. Dock krävs det att man är väldigt ambitiös och målinriktad. Därför rekomenderar jag det inte, träna långsiktigt är alltid det bästa man kan göra.

Sen finns det alltid er som vill gå ner snabbare. Så varför tycker inte jag att man ska gå ner snabbare? Jo för vill ni ha en långsiktig viktnedgång är det väldigt bra att behålla muskelmassa.

Ska förklara varför man vill behålla muskelmassa. Det finns många som är emot styrketräning då det handlar om att gå ner i vikt. Muskler väger mer än fett, dock förbrukar varje kg muskelmassa 90kcal/dag.

"Anna har 3kg mer muskler än Sara. Det betyder att Anna bränner 270kcal per dag mer än Sara.
Under ett år bränner Anna 98 000 mer kcal än vad Sara gör vilket motsvarar 14 kg i ren fettväv."

Vågen är djävulens uppfinning eftersom den säger ingenting om hur ni ser ut. Om ni har blivit smalare o/e starkare. Glöm aldrig det! :)

Glöm inte att ni kan skicka frågor till oss instruktörer här på bloggen eller på våran facebooksida "Actic gym sydpoolen".

Må väl och lycka till med träningen så ses vi på gymmet. :)
//Anton Reiderstedt

 


Välkommen till vår blogg!

Hej allihoppa!

Vi har bestämt oss för att starta upp en träningsblogg för att dela med oss av allt vi kan :-) Bloggen kommer att innehålla massor av rolig information om kost, träning, rehab och nyheter på gymmet! Säg gärna till om det är något ämne ni vill att vi ska ta upp. Annars så vill vi på Actic Sydpoolen önska er hjärtligt välkomna och hoppas att ni kommer att tycka om vår blogg!

PS. Ni har väl inte missat vår sommarkampanj? Teckna ett 12 mån autogiroavtal idag och träna gratis hela sommare, första dragningen sker den 28 aug. Glad sommar på er! DS.

Soliga hälsningar från personalen på ACTIC


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0