Konditionsträning!

Förbättra din kondition hos oss på Actic
Det mesta i livet blir lite enklare och roligare om du har bra kondition. Dessutom mår kroppen bättre rent fysiskt. Hjärtat blir starkare, syresättningen ökar, vilopulsen sänks och du minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar. Du förbättrar även ditt näringsupptag och ökar kroppens förbränning av kalorier.

Välj mellan många olika träningsformer
Hos oss på Actic kan du träna kondition på många olika sätt. Roddmaskin, crosstrainer, cykel och löpband ger bra kondition. På många av våra anläggningar kan du också välja mellan mängder av gruppträningspass som spinning, box och cirkelträning. Även simträning är bra för konditionen. Actic ligger ofta i anslutning till simhallen och då ingår även simning i medlemskapet.

Kombinera gärna konditionsträning med styrketräning för bättre variation. Träning två till tre gånger i veckan ger en bra grund. På flera anläggningar kan du även boka en personlig tränare.

En bra start är att boka tid för en kostnadsfri provträning: 08 554 428 00


Vart tar alla kvarglömda puffar vägen?

 
Det är en fråga som vi ofta får höra och svaret på den är att vi skänker dom. Sedan flera år tillbaka skänker vi alla kvarglömda kläder och skor till välgörenhet. Det som är mer värdefullt lämnas in till polisen.
 
Under förra veckan fick vi en påhälsning från Tanzania med bl.a denna underbara bild.
 
Lina Stocke och tre andra studenter på Socialhögskolan i Stockholm genomför sin praktik i Tanzania tillsammans med organisationen ”The Baobab Home”, en icke-statlig organisation som har sitt säte i Bagamoyo, östra Tanzania. Organisationen har ett barnhem som drivs för övergivna barn i hopp om ett adoptiv- eller fosterhem. The Baobab Home driver även ett frukostprogram för HIV-positiva personer och serverar över 1000 gratis frukostar per månad. Förutom detta genomför organisationen uppsökande stöd och vård till familjer i nöd och sponsrar 9 före detta gatpojkar och 7 föräldralösa tonåringar i deras skolgång. Inom organisationen finns dessutom en skola och en farm.The Baobab Home´s vision är att förbättra hälsan och framtiden för Tanzanias mest utsatta barn genom att ta hand om de som är övergivna och ge stöd till familjer som är smittade/drabbade av HIV och fattigdom.
 
Lina & hennes vänner har bl.a startat upp en simskola och det är där era kvarglömda puffar finns...
 
 
Vill du läsa mer om projektet "Hej Tanzania", Lina och barnen - http://hejtanzania.blogspot.se/

Du har väl inte missat att vi har invigning!


Våra gruppträningspass under invigningen!


Exklusiv invigning för våra medlemmar!


RSS 2.0