Nya barnkalas på Sydpoolen

Visste du att du kan ha ditt kalas på Sydpoolen? Här finns Storstockholms enda bassäng med hissnande vågor, rutschbanor, strömkanal, bubbelbädd, vattenkanoner, bubbelpool och vattenleksaker. Ett perfekt ställe att fira din födelsedag på! Nu kan du bjuda in dina vänner till de olika temakalasen Skattjakt, Fångarna på Sydpoolen eller Sjöjungfrukalas!

Skattjakt
En flaskpost har kommit till Sydpoolen! I brevet står det att Kapten Blåskägg har gömt en skatt någonstans på Sydpoolen och om ni vill hitta den måste ni göra olika slags uppdrag. För varje avklarat uppdrag får ni en del av skattkartan som leder fram till den otroliga skatten!

Fångarna på Sydpoolen
Precis som i Fångarna p å fortet som sänds på TV får du och dina kamrater en massa uppdrag att utföra. En del krävs det mod till och en del krävs det tankekraft.. För varje lyckat uppdrag får ni en nyckel på nyckelknippan . Med hjälp av dessa får ni fram ledtrådar och klarar ni av att lösa dem får ni ta del av en hemlig överraskning!

Sjöjungfrukalas
Ariel är en nyfiken sjöjungfru som älskar människosaker! Men nu har hennes guppy-kompis Blunder busat med henne och gömt dom någonstans på Sydpoolen och det är upp till dig och dina vänner att hitta dom! Ni kommer att få simma genom kung Tritons labyrint, ha sjöhästrace och simma bland sjögräset för att hitta dom! När ni samlat ihop alla saker väntar en hemlig skatt!

 
 
 

Du kan välja mellan tre olika paket. I alla paket ingår en present till födelsedagsbarnet från Pigge.

Pigge liten
Ni har tillgång till vårt privata rum, Ejdern, med tillhörande duschrum och bastu. Ejdern har fullt utrustat kök med kyl/frys, spis och micro.
Pris: 150 kr/barn (minimum 7 betalande barn)

Pigge mellan
Ni har tillgång till vårt privata rum, Ejdern, med tillhörande duschrum och bastu. Ejdern har fullt utrustat kök med kyl/frys, spis och micro. En lekledare underhåller gruppen i förvalt styrda aktiviteter i en timme.
Pris: 169 kr/barn (minimum 10 betalande barn)

Pigge stor
Ni har tillgång till vårt privata rum, Ejdern, med tillhörande duschrum och bastu. Ejdern har fullt utrustat kök med kyl/frys, spis och micro. En lekledare underhåller gruppen i förvalt styrda aktiviteter i en timme. Mat från kiosken ingår. Välj mellan: hamburgertallrik, chicky bits och korvtallrik. I alla måltider ingår pommes och dryck.
Pris: 169 kr/barn + 40:- som betalas i kiosken (minimum 10 betalande barn)

Pyntat rum med ballonger & personlig grattisskylt!

Ejdern har egen ingång direkt till Äventyret
 
 
Du och dina vänner har privat duschrum och bastu
 
Fullt utrustat kök med micro, kyl/frys, spisplattor
 

Vi erbjuder även Zorbbollar!
Vill du och dina kompisar pröva att gå på vatten? Nu kan ni det! Testa våra Zorbbollar – den ultimata vattenupplevelsen!
Få tillgång till 1st Zorbboll samt instruktör under 30min.
Pris: 600:- 

 
Övrig information

Om kalaset
- Varje kalastid är max 4 timmar lång.
- Lekledaren styr aktiviteten med hjälp av de vuxnas hjälp
- Vill man boka en extra lekledare kostar det 600:-
- Vid bokning med över 16 barn ingår en extra lekledare.

Betalning
- Sker i samband med ankomst vid receptionen.
- Betalning endast kontant/kontokort

Övrig information
-
En vuxen per betalande barn går in gratis.
- Är barnen under 12 år måste det finnas en badande vuxen per 5 barn
- Läs gärna våra regler som finns på hemsidan eller ta en broschyr när ni kommer hit om säkerheten på badet.

Återbud
- Måste ske 48 timmar innan kalaset, annars debiteras hälften av kostnaden.

Städ
- Ni har hand om lättare underhållsstäd. Städbeskrivning finns i Ejdern
- Utebliven städning debiteras med 500:-

 

För mer information, maila barnkalas@sydpoolen.se


ÖPPETTIDER UNDER JUL OCH NYÅR

 
Dagen före dopparedan, sön 23/12 09.00-18.00
Julafton, mån 24/12 STÄNGT
Juldagen, tis 25/12 STÄNGT
Annandag jul, ons 26/12 09.00-14.00
Nyårsafton, mån 31/12 09.00-14.00
Nyårsdagen, tis 1/1 STÄNGT
 
 
 
Vi på ACTIC SYDPOOLEN vill önska er alla en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!
 
 
 
 
Till det nya året kommer det nya gruppträningspass så håll utkik och boka in er!

vad ska våra träningssalar heta?

Just nu har vi en tävling där du ska komma på de bästa namnen för våra gruppträningssalar, förslagen kan du maila in till malin.sodergren@actic.se innan söndagen den 16 december.

Bästa förslaget belönas!
 

Vi söker medarebetare!

Vill du bli en del i Sveriges största hälso- och friskvårdskoncern och ha världes skönaste gäng till arbetskamrater?
Just nu söker vi medarbetare till följande områden:
 
Friskvård
Vi söker dig som är instruktör i aqua, spinning och andra gruppträningsformer och som har tidigare erfarenhet av att hålla i klasser. Du ska vara glad, positiv, energisk och vara en bra representant för Actic.

För mer information, kontakta malin.sodergren@actic.se
 
Babysim/Simskola
Vi söker även utbildade simlärare och babysimsinstruktörer till våra simskolor.

För mer information, kontakta nina.lattman@sydpoolen.se
 
Kalas/barnaktiviteter
Lekledare till våra barnkalas samt lov/helgaktiviteter för barn. Du ska vara över 18 år samt ha tidigare erfarenheter/utbildningar inom barnverksamhet.

För mer information, kontakta benita.jonsson@actic.se
 
 

Styrketräning

Vardagen blir skönare när man är stark i hela kroppen
Det finns många skäl till att styrketräna. En starkare kropp avlastar kroppens leder. Skelettets hållfasthet förbättras och bentätheten ökar, något som motverkar risken att drabbas av benskörhet. Ämnesomsättningen ökar, vilket är bra om du vill gå ner eller hålla din vikt. Och muskulära obalanser som tränas bort ger även en bättre hållning.

Med regelbunden styrketräning mår du helt enkelt lite bättre i vardagen. En starkare kropp använder en mindre del av kroppens totala kapacitet. Det gör att vardagen upplevs som mindre ansträngande eftersom musklerna kan arbeta med en lägre ansträngning.

Vi kan träning
Något som vi alltid har tyckt är viktigt är den vägledning som vi ger via våra instruktörer. Vi går igenom träningsprogrammet och maskinerna i en ordentlig introduktion och vi gör alltid uppföljningar. På Actic ser du ofta instruktörer ute i lokalen som ger råd och tips kring hur du kan träna. Vi visar till exempel hur övningar kan genomföras för att undvika skador och berättar hur du kan undvika vanliga fel i din träning – allt för att du ska få ut maximalt av din träning och nå dina mål.

En av de metoder vi använder för styrketräning är Nautilusmetoden. En mycket tidseffektiv och säker metod för att träna sin styrka. Genom att köra ett set med 8-12 repetitioner i varje maskin med mycket kort vila mellan maskinerna hinner du träna hela kroppen på endast 30 minuter. Vår rekommendation är 2-3 träningspass i veckan. Då hinner du både stimulera muskeltillväxten och få tid till återhämtning mellan passen

Fråga oss hur just DU kan maximera din träning!


RSS 2.0