Vi möter vår PT Johanna som bjuder på sina bästa träningstips!

Johanna heter jag, och jag älskar mitt jobb som Personlig Tränare! För tillfället jobbar jag som både PT och instruktör på Actic Sydpoolen. Och är jag inte där för att jobba, så spenderar jag min fritid till att komma till gymmet för att träna.

Hur är jag då som Personlig tränare? Jo, jag skulle beskriva mig som:

En god lyssnare. Jag både SER och HÖR mina kunder, och det är superviktigt för mig att veta exakt hur dom mår och känner innan, under och efter träningspassen. Jag vill möta kunden precis där dom är.

Hård. Jag vill att mina kunder gör precis det jag säger att dom ska göra under ett träningspass eller när det gäller kosten. Det finns inga genvägar och därför måste man vara bestämd för att verkligen lyckas. Och oftast klarar man mer än vad man tror!

Pedagogisk. Jag förklarar och visar alltid tydligt varje övning så att kunden verkligen förstår vad som ska göras och varför.


Här kommer några av mina bästa träningstips!
Alla har ju säkert sina egna rutiner innan, under och efter träning. Om jag ska ge några av mina tips för att göra träningen så effektiv som möjligt så är det:

Före: Planera! Vad ska du träna? Hur länge ska du träna? Vilka övningar? Detta underlättar din träning oerhört mycket.

Under: Lyssna på din allra bästa träningsmusik, och ha gärna en riktigt hög volym i hörlurarna. Varför? För att man bli mer taggad, och om du t.ex. ska köra ett långt konditionspass så kommer tiden garanterat gå mycket fortare.

Efter:
Klappa dig själv på axeln och ge kroppen vad den behöver. Gör som jag och drick rikligt med vatten och ät 2 st ägg (speciellt om du har kört hård styrketräning). Din kropp kommer att tacka dig! 


För att boka in PT tid med mig - ring 08 554 428 00/20

Priser PT
1x timma - 550:-
KAMPANJ 3 timmar - 1395:-
 6x1 timma - 3150:-
12 x 1 timma - 6000:-
18 x 1 timma - 8550:-
30 x 1 timma - 13.500:-
55 x 1 timma - 22.500:-


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0