Var träningssmart!

Träna max en timme och istället mer effektivt! När du fortsätter träna efter en timme så sjunker automatiskt kroppens testosteronproduktion och efter ett tag till ökar kortisolnivån i kroppen, vilket gör att kroppen vill lagra fett.


Prioritera din sömn! Sömnbrist orsakar även det utsöndringen att hormonet kortisol vilket ökar fettinlagringen. Sömnen är även din viktigaste källa till återhämtning efter träning (och självklart kosten).



Var inte rädd att träna tungt! Det är inte förens du pressar din kropp att göra något du inte är van vid som du faktiskt tvingar den att förändras och anpassa sig, dvs. bygga mer muskler/öka konditionen. Hör gärna med någon av oss instruktörer om du känner dig osäker på tekniken!

Skapa variation i din träning! Om du tränar efter samma program år efter år kommer kroppen att vänja sig och dina resultat trappas ner rejält. För att utvecklas behöver kroppen nya utmanin gar. Boka in en tid med en instruktör om du känner att du hållt fast vid ditt gamla schema ett tag. Då har du flera olika program att välja mellan när du kommer till gymet!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0