Saker att göra på Sydpoolen

Hej allihoppa!

Här på Sydpoolen har vi massor med roliga saker att hitta på för alla åldersgrupper. Vi har allt från babysim, pigge pirat och simskolor till ett brett utbud av härliga träningspass, ett stort luftigt gym, en mängd olika simbassänger och bubelpooler, ett café, en restaurang, en underbar relaxavdelning.... Skulle kunna fortsätta i det oändliga, men idag tänkte vi ha lite fokus på vårt aldelles egna SPA för dig som vill unna dig lite lyx i vardagen!

Nu när det börjar bli mörkare så har vi märkt att ni har en tendens att komma och träna oftare vilket vi är jättestolta över! :-) Så varför inte belöna dig själv med en härlig SPA behandling? Här har ni lite inspiration.

                                       

Nyhet!
Zonterapi eller Reflexologi är en behandlingsmetod som innebär att man stimulerar olika zoner som representerar kroppens olika organ och kroppsdelar. En zon som ömmar indikerar på en obalans eller störning i kroppen. Zonsystemet finns på flera ställen i kroppen t ex händer, ansikte, öra eller fot.

FOTZONTERAPI [50 min] 620:-
ANSIKTSZONTERAPI [50 min] 650:-

                                      

Kurpaket

SPORTKUREN [65 min] 725:-

Kroppspeeling - Kurbad - Ansikts- & Kroppsmassage
Efter en skön kroppspeeling kliver du ner i ett varmt bubblande kurbad. Rengöring och underbar ansiktsmassage förhöjer känslan. Kuren avslutas med en 20 minuters kroppsmassage.

ENERGIKUREN [65 min] 725:-
Aromabad - Lätt ansiktsbehandling - Massage
Lägg dig först ned i ett aromabad där du får ansiktsrengöring, lätt massage och uppfräschande mask. Efter badet får du en härlig massage i 40 minuter.

CHOKLADINPACKNING [40 min] 655:-
Chokladinpackning - Ansiktsmassage - Cacaolotion
Choklad verkar mjukgörande och gör dig lugn och avslappnad. En varm chokladinpackning stryks på och som får verka avslappnade samtidigt som du får en lättare ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en cacaolotion som gör din hy silkeslen.

                                       
                                         

                                     Detta är enbart ett axplock av Sydpoolen SPA:s sortiment.
                                     För mer info och tidsbokning besök:
www.sydpoolenspa.se

                                                                  Varmt välkomna!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0