Såhär tränar du dig 7 år yngre!



Det amerikanske företaget Real Age Inc menar att vi till och med kan träna oss 10 år yngre under så kort tid som 3 månader, om vi konditions- och styrketränar på rätt sätt enligt denna modell:

Styrketräning två gånger i veckan. En bra muskelgrund i din kropp ger dig inte bara mer ork utan den förbättrar även din hållning och uthållighet markant! Regelbunden styrketräning har även visat kunna föryngra musklernas funktioner såsom att tillverka protein.

Valfri konditionsträning tre gånger i veckan. Din kroppsliga ålder sjunker i takt med hur hög intensitet du lägger ner i din konditionsträning. Tung träning är nämligen oerhört hälsofrämjande för ditt blodomlopp som stärks för varje hårt konditionspass du kör pga den ökade påfrestningen på kroppen som då ser till att bli starkare inför nästa prövning!

Balans och smidighetsträning gör dig rörligare och mjukar upp dina leder. Yoga och Pilates är utmärkta alternativ! Desto tidigare du börjar med denna typ av träning desto enklare kommer det bli att motverka stelhet i äldre dagar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0