Så håller du ditt nyårslöfte - hela året!

Hej allihoppa!

Ikväll kommer miljoner människor världen över att ge löften till sig själv, i hopp om att hålla dem året ut. Vissa löften klarar man att hålla, andra inte.. Vad är det då som gör att vi inte klarar att hålla våra egna löften och hur ska vi bära oss åt för att hålla vad vi lovat oss själva?

Det första steget är att du ska tro på ditt löfte och ha en tydlig målbild. Måla upp bilder i ditt huvud hur du avstår från den där ciggaretten/köper mindre kläder i omklädningsrummet/klarar att springa milen. Tänk efter hur det skulle kännas och håll fast vid den känslan när det känns svårt.

Sätt upp rimliga mål. På det sättet slipper du bli besviken på dig själv och du blir mer självsäker på att du kommer att uppnå vad du lovat dig själv.

Gå inte ut för hårt i början - du vill ju orka hela året! Börjar du träna varje dag, kommer du både ledsna och bli övertränad. Slutar du röka helt och hållet när du rökt de senaste 30 åren kommer det förmodligen kännas som om du misslyckats om du faller dit på en ciggarett någon gång..


Det är du som känner dig själv bäst så fråga dig själv hur du ska göra för att lyckas i år!

                              

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0